تجاوزهای مکرر نظامی آمریکا به یمن بامشارکت اطلاعاتی رژیم صهیونیستی است

آذر: به گزارش آذر، سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه حملات هوایی غیرقانونی و ناموجه آمریکا به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح شدن شهروندان یمنی و تخریب منازل مردم شد را بشدت محکوم نمود.

به گزارش آذر به نقل از مهر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه حملات هوایی غیرقانونی و ناموجه آمریکا به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح شدن شهروندان یمنی و تخریب منازل مردم و برخی زیرساخت های این کشور شد را بشدت محکوم نمود.
سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن اشاره به این که تجاوز نظامی آمریکا به یمن و هدف قراردادن زیرساخت های این کشور با هدف انتقام گیری از مردم یمن به خاطر همبستگی و پشتیبانی از ملت مظلوم فلسطین صورت می گیرد، این حملات را نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین الملل همچون حقوق بشردوستانه و حقوق بشر دانست و بر مسئولیت بین المللی دولت آمریکا به خاطر ارتکاب این اقدامات مجرمانه تأکید نمود.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد که تجاوزهای مکرر نظامی آمریکا به یمن که با همدستی و مشارکت اطلاعاتی و لجستیکی رژیم صهیونیستی ارتکاب می یابد، در جهت توطئه شوم این رژیم و حامیان آن برای خاموش کردن هرگونه همبستگی با مردم فلسطین است و نمی توان آنرا از طرح جنایتکارانه امحای استعماری فلسطین جدا دانست.
بقایی حملات نظامی آمریکا ضد یمن و نقض تمامیت سرزمینی این کشور را تهدیدی آشکار ضد صلح و امنیت بین المللی توصیف کرد و خواهان پایان سکوت و بی عملی شورای امنیت سازمان ملل متحد در این حوزه شد.

منبع: