به گزارش آذر، رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با همتای الجزایری خود، اظهار داشت: ما بر این باوریم که اگر در جبهه حق ایستادگی نماییم، خداوند پیروزی را برای ما تضمین کرده و تردیدی در آن وجود ندارد.
به گزارش آذر به نقل از مهر، ابراهیم بوغالی رئیس مجلس الجزایر روز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴) با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس هیئتی پارلمانی به منظور شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی(PUIC) به جاکارتا پایتخت اندونزی سفر کرده بود، ملاقات و گفتگو کرد.
قالیباف در شروع این دیدار ضمن ابراز خرسندی از ملاقات همتای الجزایری خود و با مثبت خواندن سخنرانی وی در جریان اجلاس حاضر، اظهار داشت: امروز فجایعی در فلسطین درحال رخ دادن است که همه حاکی از اینست که باید با اتحاد و انسجام به فکر این مردم مظلوم باشیم و حق آنها را بگیریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن ابراز تأسف از عدم اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی در پشتیبانی از فلسطین، اظهار داشت: امروز نه تنها برخی کشورهای اسلامی از فلسطین حمایت نمی کنند بلکه برخی از آنها در چنین شرایط ظالمانه ای، از صهیونیست ها حمایت می کنند.
قالیباف با تاکید بر لزوم چاره اندیشی برای مساله فلسطین، عنوان کرد: ما بر این باوریم که اگر در جبهه حق ایستادگی نماییم، خداوند پیروزی را برای ما تضمین کرده و تردیدی در آن وجود ندارد. وظیفه ما اینست که ملت ها را نسبت به مبحث فلسطین آگاه کرده و آنها را در میدان نگاه داریم.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با اشاره به اینکه امت اسلامی در سطح جهانی نسبت به فلسطین، حساسیت لازم را پیدا کرده اند، عنوان کرد: ما باید صحبت های صریح و شفاف در این عرصه در چارچوب پارلمان ها داشته باشیم. ما باید همکاریهای موردنیاز برای ارسال کمک های ضروری به غزه را داشته باشیم که ایران و الجزایر با همکاری یکدیگر می توانند این کار را انجام دهند.
وی همینطور بر گسترش روابط تجاری میان دو کشور تاکید کرد و اضافه کرد: ایران و الجزایر می توانند در حوزه صنعت، دانش بنیان، بهداشت و سلامت و حمل و نقل ارتباط نزدیکی داشته باشند و ظرفیتهای لازم در این عرصه ها وجود دارد.
قالیباف در ادامه تاکید کرد: اتاق اصناف و اتاق بازرگانی را باید در کنار سفرا فعال نماییم تا بتوانند ظرفیتهای موجود در دو کشور را شناسایی کرده و در اختیار سرمایه گذاران و تجار قرار دهند.
رئیس مجلس الجزایر: ظرفیتهای الجزایر و ایران بی نظیر هستند
ابراهیم بوغالی هم در این نشست، ضمن ابراز خرسندی عمیق از برگزاری این دیدار، اظهار داشت: پیوندها و دغدغه های ما مشترک است بنابراین در سایه چالش های شتابان امروز باید هر دو طرف در حوزه های مختلف اقتصادی و غیره در سطوح دولتی و پارلمانی تلاش نماییم و در این خصوص توسعه دیپلماسی پارلمانی می تواند سبب ایجاد مصونیت برای دو طرف در مواجهه با چالش ها شود.
رئیس مجلس الجزایر ضمن اشاره به مساله فلسطین اظهار داشت: متاسفانه امروز برخی کشورهای اسلامی نه تنها یاری گر آرمان فلسطین نیستند، بلکه ضد مظلومان فلسطینی در کنار ظالمان قرار گرفته اند و نسبت به این مساله پشت کرده اند.
وی افزود: برخی کشورها درحال نرمال سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند که نه تنها منافع آنها را تأمین نمی کند بلکه سبب می شود این رژیم ناچیز، به خود اجازه دهد بیشتر از پیش به جنایات خود ادامه دهد. کوچ الزامی و کمبود دارو و غذا از معضلات جدی امروز فلسطین است اما ضروری است که کشورهای اسلامی در حوزه احقاق حق فلسطینیان در دادگاه های حقوقی بین المللی قوی تر عمل کنند.
