اعلام ایرادات هیأت نظارت مجمع تشخیص به طرح تشدید مجازات جاسوسی

به گزارش آذر، سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تکیه بر این که هیأت عالی نظارت با کلیات «طرح مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» موافق است، اظهار داشت: برخی بندهای این طرح ابهاماتی داشت و مقرر شد برای رفع این ابهامات طرح فوق به مجلس شورای اسلامی ارجاع شود.
به گزارش آذر به نقل از خبر آنلاین، محسن دهنوی سخنگوی مجمع در تشریح جلسه امروز هیأت عالی نظارت اظهار داشت: جلسه هیأت عالی نظارت با حضور اکثریت اعضا برگزار شد در شروع جلسه دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و اعضای مجمع ضمن عرض تسلیت شهادت تعدادی از فرماندهان نیروهای مسلح، دانشمندان هسته ای و شهروندان عزیز و بی گناه شامل زنان و کودکان، با خانواده شهدای نیروهای مسلح و شهدای هسته ای و ملت ایران که در جنگ ۱۲ روزه به فیض شهادت نائل آمدند، همدردی کرده و بر ضرورت جبران خسارت هموطنان صدمه دیده از جنگ اخیر تاکید نمودند.
بنابر روایت ایسنا، وی با اشاره به اینکه نخستین دستور کار هیأت نظارت رسیدگی به ابهامات طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی بود، اظهار نمود: این مصوبه مهم بیشتر از ۴ سال در مجالس مختلف درحال رفت و برگشت بود. هیأت عالی نظارت در جلسه امروز این طرح را مغایر با سیاستهای کلی نظام ندانست، بنابراین پرونده بررسی این طرح در هیأت عالی نظارت بسته شد.
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه این قانون می تواند نقش به سزایی در ساماندهی امور اقتصادی کشور بخصوص مبارزه به سوداگری داشته باشد، تصریح کرد: امیدواریم با ابلاغ و اجرای این قانون مردم شاهد اثرات خوب آن در کاهش سوداگری، افزایش تولید، بهره مندی و افزایش عدالت برای همه اقشار جامعه باشند.
وی با اشاره به اینکه در ادامه جلسه بررسی «طرح دوفوریتی تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم ضد امنیت و منافع ملی» بررسی گردید، اظهار داشت: اعضای هیأت عالی نظارت برخی بندهای این طرح را واجد ابهاماتی دانستند ازاین رو در جهت رفع ابهامات، این طرح به مجلس ارجاع شد.
دهنوی با تشریح ایرادات مجمع تشخیص به طرح تشدید مجازات جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: هیأت عالی نظارت با کلیت این طرح موافق بود اما باید تعریف کشورهای متخاصم به شکل دقیق و شفاف در این طرح ذکر شود که به شکل کلی مطرح شده بود ازاین رو هیأت عالی نظارت برخی بندهای طرح را واجد ابهام دانست که مقرر شد این ابهامات در مجلس رفع گردد.
وی افزود: ابهاماتی هم در مورد تشدید مجازات جاسوسی در دوران جنگ وجود داشت که مقرر شد مجلس رفع ابهام و باردیگر به مجمع ارسال نماید.

منبع: