سرنوشت تر آب در جشنواره جشنواره های هنرهای تجسمی فجر

به گزارش آذر به نقل از خبر آنلاین به نقل از ایرنا، در نمایشگاه تصویرسازی «سرنوشتِ تَر آب»، در قسمت «جشنواره جشنواره های» جشنواره هجدهم تجسمی فجر آثار دومین دوره از جایزه سال سهراب سپهری به نمایش درمی آید.
موضوع آب در زمان برگزاری جایزه سهراب سپهری بر اسال اشعار خود سهراب سپهری اعلام شده بود، در این رویداد ۵۰ اثر تصویرسازی به معرض نمایش گذاشته خواهد شد.
همین طور هیچ اثر به نمایش درآمده در این نمایشگاه توسط هوش مصنوعی خلق نشده و تمام آثار بشکل دستی یا با نرم افزارهای مخصوص هنر دیجیتال تصویرسازی، خلق شده اند.
افتتاح این نمایشگاه، روز ششم اسفندماه همزمان با شروع برنامه مراسم گشایش هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در شوشتر، در فرهنگسرای ارسباران تهران خواهد بود.
گفتنی است در قسمت تصویرسازی دومین دوره جایزه سال سهراب سپهری به دبیری حسین صدقی و داوری محسن حسن پور، کمال طباطبایی و مانلی منوچهری؛ عاطفه قربانی از شهرکرد رتبه اول، عاطفه شفیعی راد از تهران رتبه دوم و فاطمه حکیمی از سمنان جایگاه سوم را کسب کردند و رضوانه مرادی از قم و حسین اسماعیلی از کرج شایسته تقدیر شناخته شدند.
همین طور در قسمت ویژه تصویرسازی با موضوع «آب را گل نکنیم»، مریم محمدی طادی از طاد (اصفهان) بعنوان برگزیده ارائه شد. همین طور از میان ۶۳۸ اثر رسیده به دبیرخانه، تعداد ۵۰ اثر برای نمایشگاه انتخاب شده بود که این آثار در فرهنگسرای ارسباران نیز به معرض نمایش گذاشته می شود.
در بیانیه این نمایشگاه آمده است: سهراب سپهری، شاعر بزرگ ایرانی، در آثارش به عمق ارتباط انسان با طبیعت و ناترازی های انرژی توجه ویژه ای داشته است. این نمایشگاه، در جهت حایزه سال سهراب سپهری، به تصویرسازی های الهام گرفته از اشعار ایشان می پردازد و بر یکی از عناصر بنیادی در آثار سپهری—آب—تمرکز می کند.آب، بعنوان نماد زندگی و حرکت، در شعرهای سهراب نماد ناترازی ها و بیداری های درونی است. آثار ارایه شده در نمایشگاه، به وسیله رنگ ها و شکل ها، تلاش می کنند تا حس عمیق ارتباط با این عنصر حیاتی را به تصویر بکشند و تنوع انرژی موجود در طبیعت را به نمایش بگذارند. از جریان نرم و ملایم آب تا طغیان آن در میانهٔ ناپایداری، این آثار نمایانگر سفر روحی ما در جستجوی آرامش و توازن هستند.
بخصوص در دوره دوم این جایزه، هنرمندان با نگاهی نو به احساسات و عواطف انسانی در مقابل تنشی های طبیعی و درونی، به تصویرگری پرداخته اند. این نمایشگاه فضایی برای گفتگو و تامل پیرامون روابط انسان با طبیعت و ناترازی های انرژی در زندگی ما فراهم می آورد و به ما یادآوری می کند که چه طور می توانیم از این هنر برای نزدیک تر شدن به خود و محیط زیست استفاده نماییم.
حضور شما در این رویداد، فرصتی است برای پیوند با اشعار و تصاویری که بازهم زنده و پرانرژی هستند، بیایید با هم در این سفر هنری همسفر شویم.

منبع: