شیرین میزبان در این بین می شود

به گزارش آذر به نقل از خبر آنلاین به نقل از مهر، نمایشگاه گروهی نقاشی و حجم «در این میان» از امروز عصر، ۲۵ اردیبهشت تا ۵ خرداد در گالری شیرین افتتاح می گردد.
در این نمایشگاه، آثاری از حمیدرضا اندرز، ارغوان بروجنی، سیمین جمالی، اشکان حسینی، محمدرضا راشد، بارانا سعادت، یغما سروشه، لیلا شوقی، محمد طباطبایی، مریم طاهری راد، شادی طلایی، عطیه قربانی زاهد، حسین کهفی، بهزاد کهکی، محمد کولیوند، مهرزاد لعلی، محمد مردی، فربد مرشدزاده، محمد مستان دهی، پرستو محقق، نیوشا نیوژپور، حامد نوروزی و علی فلاح، به نمایش درمی آید.
در بیانیه نمایشگاه «در این میان» آمده است: «در زمانه ای که فاصله، گسست و ویرانی بیشتر از همیشه خویش را به زندگی تحمیل کرده اند، «در این میان» تلاشی است برای باردیگر کنار هم قرار گرفتن؛ نه برای رسیدن به یک روایت واحد، بلکه برای پذیرفتن تفاوت ها در یک میدان مشترک.
در این نمایشگاه، آثار درون یک قابِ فرضی گرد هم آمده اند؛ مرزی ترسیم نشده که بیشتر از آن که محدود کند، امکانِ هم جواری می سازد. هر اثر جهان مستقل خویش را حفظ می نماید، اما در رویارویی با دیگری، وارد گفتگویی ناخواسته و زنده می شود.
«در این میان» در رابطه با هم زیستی است؛ در رابطه با آن چه بعد از بحران هنوز باقی می ماند: حضور، نگاه و میل به ادامه دادن.
این نمایشگاه دعوتی است برای مکث کردن؛ برای تماشای فاصله ها، نزدیکی ها و چیزی که در میانِ ما شکل می گیرد.»

به طور خلاصه، در بیانیه نمایشگاه در این بین آمده است: در زمانه ای که فاصله، گسست و ویرانی بیش از همیشه خود را به زندگی تحمیل کرده اند، در این بین تلاشی است برای بار دیگر کنار هم قرار گرفتن؛ نه برای رسیدن به یک روایت واحد، بلکه برای پذیرفتن تفاوت ها در یک میدان مشترک. در این بین در ارتباط با هم زیستی است؛ در ارتباط با آنچه پس از بحران هنوز باقی می ماند: حضور، نگاه و میل به ادامه دادن.

منبع: