با تاکید بر توجه به کودکان بازمانده از تحصیل؛ معاون اول رئیس جمهور: باید برای توسعه مناطق محروم امتیازات بیشتری قائل شد

جلسه دیدار برخی از اعضای هیأت مدیره سازمان های مردم نهاد با معاون اول رئیس جمهور، عصر امروز(سه شنبه، ۱۷ تیر) برگزار گردید.
به گزارش آذر به نقل از ایسنا، دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در این نشست از خیرین مدرسه ساز و خیرین عرصه سلامت بعنوان افرادی نوع دوست و دلسوز کشور یاد کرد و اظهار داشت: خیرین با عشق و علاقه به دنبال رسیدگی به مشکلات افراد ضعیف و مناطق محروم هستند.

وی ضمن قدردانی از تلاشهای خداپسندانه تشکل های مردم نهاد فعال در حوزه رسیدگی به دانش آموزان بازمانده از تحصیل، تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران تحصیل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد و این مورد آن قدر اهمیت دارد که در بعضی روستاهای کشور مدارسی با یک دانش آموز دایر است که حکایت از توجه به تحصیل کودکان این کشور دارد.
دکتر جهانگیری با اشاره به این که متأسفانه در بعضی مناطق محروم کشور کودکانی بدون شناسنامه و اسناد هویتی زندگی می کنند، اظهار داشت: شناسایی این کودکان بازمانده از تحصیل کاری دشوار است که امیدوارم با فعالیت تشکل های مردم نهاد شاهد شناسایی این کودکان و هدایت آنها به مدارس باشیم.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: البته در طول سال های بعد از انقلاب اسلامی با تأسیس نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزسیتی و نهادهایی از این دست، سعی شده است که افراد نیازمند، شناسایی شوند و مورد رسیدگی قرار گیرند اما همچنان افرادی در حاشیه شهرها زندگی می کنند که تحت پوشش هیچ یک از این نهادها نیستند و با انواع صدمه های اجتماعی مواجهند.
دکتر جهانگیری با بیان این که در شاخصهای اقتصادی و توسعه هم شاهد بی عدالتی در مناطق مختلف کشور هستیم، اظهار داشت: با وجود آن که در طول سال های گذشته همواره دولت ها کوشیده اند که با اعطای امتیازهایی نظیر معافیت عوارض و مالیات در مناطق محروم کشور، زمینه توسعه و سرمایه گذاری را فراهم نمایند اما امروز می بینیم که وضعیت مناطق محروم همچنان در جایگاه پایین تری نسبت به مناطق برخوردار قرار دارد و به نظر می آید که باید امتیازات بیشتری برای توسعه مناطق کمتر برخوردار در نظر گرفته شود.
معاون اول رئیس جمهور اقدامات تشکل های فعال در حوزه پشتیبانی از کودکان بازمانده از تحصیل را پرارزش توصیف کرد و اظهار داشت: توجه به مبحث کودکان بازمانده از تحصیل تقریباً در کشور جدید است و امیدوارم با کار ارزشمندی که شما شروع کرده اید این مورد به موضوعی عمومی در کشور تبدیل گردد و ظرف مدت کوتاهی شاهد کاهش چشم گیر تعداد کودکان بازمانده از تحصیل در کشور باشیم.
در این نشست مدیران عامل مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل، موسسه حامی دانش آموزان مناطق محروم کشور، موسسه حامیان آینده نگر سیستان و بلوچستان و موسسه خانه توسعه روستا و عشایر گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های خود برای کمک به مناطق محروم کشور و کودکان بازمانده از تحصیل عرضه کردند.

منبع: