بوربور در گفت وگو با آذر: زمینه عملیاتی شدن برنامه هفتم باید درسال اول مجلس آینده فراهم گردد

آذر: دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با اشاره به اهمیت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس اشاره کرد که زمینه عملیاتی شدن برنامه هفتم توسعه باید در سال اول مجلس آینده برقرار شود.

«حبیب الله بوربور» فعال سیاسی اصولگرا در گفت و گو با خبرنگار مهر، ارائه فهرست های کاندیداها برمبنای سهم خواهی را اشتباه دانست و اظهار داشت: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با عنوان «جبهه وفاق»، در دور اول انتخابات مجلس افراد را برمبنای نیازی که کمیسیون های مجلس دارند، فارغ از این که از چه جبهه و جریانی باشند، معرفی نمود.
جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: از میان این افراد، پنج نفر در دور اول وارد مجلس شدند و ۱۰ نفر نیز به دور دوم راه یافتند که برای دور دوم هم ۶ نفر را از میان فهرست های موجود انتخاب کردیم.
بوربور با تأکید بر این که اهمیت دور دوم انتخابات کمتر از دور اول نیست اظهار داشت: از میان نامزدهای تهران، ۱۴ نفر به مجلس راه یافته اند و ۱۶ نفر به دور دوم رفته اند که بهتر است برمبنای نیاز کمیسیون های مجلس معرفی شوند و تعداد رأی آنها در دور اول را هم مبنا قرار دهند و کسانی که رأی بیشتری داشته اند، در اولویت قرار بگیرند؛ برای اینکه این افراد مورد اعتماد مردم و انتخاب مردم هستند.
وی برنامه هفتم توسعه که در مجلس یازدهم تصویب شده است را دارای اولویت دانست و با تأکید بر این که مجلس باید از پرداختن به مسائل متفرقه و غیر ضرور بپرهیزد اظهار داشت: مجلس باید پیگیر بودجه لازم برای برنامه هفتم باشد و با نظارت دقیق برای تحقق آن، ریل گذاری کند.
بوربور اظهار داشت: زمینه عملیاتی شدن برنامه هفتم توسعه باید در سال اول فراهم گردد و اگر نظارت دقیق و توجه و کمک به دولت همراه نباشد، این برنامه ها نتیجه لازم را نخواهند داشت.
جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در ادامه با انتقاد از عملکرد تیم اقتصادی دولت اشاره کرد: دولت باید نسبت به ترمیم و تغییر تیم اقتصادی خود اقدام کند؛ در غیر این صورت شعار سال رهبر انقلاب و خواسته ایشان و مردم محقق نخواهد شد.
وی اضافه کرد: هم اکنون تولیدکننده خصوصاً در بخش کشاورزی به حق خود نمی رسد. به عنوان نمونه یک محصولی مانند سیب زمینی از کشاورز به قیمت کیلویی ۳ تا ۴ هزار تومن یا کمترخریداری می شود. در اطراف تهران کیلویی ۶ هزار تومان، در میدان شهرداری کیلویی ۱۳ هزار تومان قیمت گذاری شده و در محله ای مانند تهران پارس به قیمت ۲۲ هزار تومان به فروش می رسد.
بوربور اظهار داشت: وقتی کالا با ۷ برابر قیمت تولیدکننده به دست مصرف کننده برسد، تنها دلال ها و سرمایه دارها سود می کنند؛ در حالی تولیدکننده ورشکست می شود، مصرف کننده هم ناراضی خواهد بود. بدین جهت تیم اقتصادی و نظارتی دولتی بطورکامل بی توجه و ناکارآمد است.
جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی اشاره کرد: اگر می خواهند شعار سال محقق شده و رضایت مردم جلب شود، مجلس باید بیش از گذشته بر دولت کنترل داشته باشد و باید از دولت بخواهد که افراد ناکارآمد را تغییر دهد.
وی اظهار داشت: رییس جمهور بسیار زحمت می کشند اما تیمی که باید دستورات وی را عملیاتی کند، ضعیف است و توانایی حل مشکلات را ندارد و تیم اقتصادی با همدیگر هماهنگ نیستند.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور انجام شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. مقرر است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت اجرا شود.

منبع: